Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
V vodo namočimo indijske oreščke
Če slučajno nimamo vloženih paradižnikov, lahko uporabimo suhe paradižnike, katere prv tako namočimo v toplo vodo.
Pristavimo vodo za kuhanje leče in lečo skuhamo.
Narežemo čebulo, česen in kisli kumarici, peteršilj na grobo sesekljamo.
Ko je leča skuhana, jo odcedimo.
Prav tako dobro odcedimo indijske oreščke ter paradižnike. Lahko jih tudi popivnamo s papirjem.
Vse skupaj vstavimo v blender/mešalnik, dodamo preostanek vseh sestavin in dobro zmiksamo.
Dobimo čudovit namaz, ki bo zadostil še tako zahtevne gurmane – ne pričakujte okusa mesa.
Namaz lahko postrežemo s pečenim toastom ali kruhom. Po vrhu lahko posujete vložene kapre v kisu.
Pa dober tek.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)