Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Iz tunine pločevinke odlijemo sok ter tuno pristavimo v posodico za mešalnik. Dodamo sveže mleto himalajsko sol, poper, olivno olje, sirni namaz in kislo smetano. Prižgemo mešalnik ter počakamo, da nastane fina masa, idealna za mazanje.
Pred tem liste kitajskega zelja zvijemo v rolo ter jih na drobno nasekljamo. Pripravljeno maso postrgamo v večjo posodico, ter ji z žlico nežno primešamo koruzo ter kitajsko zelje.
Za dekoracijo potrosimo še malo koruze čez namaz, naribamo parmezan in zmeljemo čez še malo popra. Po želji lahko dodate tudi v ponvi segret sezam zlato rjavkaste barve.
NAMIG: Poleg postrezite popečen domač kruhek. Hrustljavi Krajček je najboljši. :)
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)