Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Francosko štručko narežemo na debelino približno 2 cm. Česen prerežemo na pol in ga potisnemo v vsako rezino kruha. Rezine kruha popečemo v pekaču ali v pečici pri približno 180°C.
Ponev segrejemo na srednjem ognju in dodamo malo olivnega olja. Papriko narežite po dolgem na trakove in popražite v ponvi. Pražimo okoli 7 minut, tako da se paprika zmehča. Ko je paprika zmehčana jo odstranimo iz ponve ter vanjo dodamo še olivnega olja in spečemo prepeličja jajčka na ”oko”. Jajčka začinimo z soljo in poprom.
Vsako rezino popečene francoske štručke najprej ovijemo z rezino pršuta, nanjo pa položimo rezino prepražene paprike, na koncu pa nanjo dodamo še prepeličje jajce.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)