Polnjena rdeča pesa
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Fižol preberemo, operemo in namočimo čez noč. V isti vodi ga denemo kuhati.
Na olju prepražimo sesekljano čebulo. Pomokamo, prepražimo, dodamo korenje, papriko, sesekljan strok česna, paradižnik in jušno zelenjavno sol (ali jušno kocko).
Prilijemo malo mrzle vode in prežganje gladko razkuhamo. Zlijemo k fižolu in dodamo lovor.
Posebej skuhamo testenine, toda ne premehko. Dobro odcejane, odplaknjene in znova odcejane denemo v fižol. Prevremo. Poskusimo, še začinimo, če je potrebno in postrežemo.
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Najboljše sladice so tiste, ki jih ne pripravljamo dolgo in se ne pečejo! Take sladice so tudi najbolj nevarne, saj včasih izginejo, še preden jih uspemo dokončati. Predstavljamo vam eno takih sladic.
Večerja za popolni zmenek ali obletnico, za katero se splača malce dlje ostati v kuhinji.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)