Sarme iz kislega zelja
Sarme – še ena od jedi, ki je nepogrešljiva v hladnih zimskih dnevih, oziroma po prekrokanih decemberskih nočeh.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Zelje blanširajte, na olju prepražite česen, naribano korenje, meso in dodajte naribano bučko, nariban krompir.
Posolite, poprajte in začinite po okusu ter dobro prepražite zelje.
Razdelite zelje na 3 dele. Ognjevarno posodo premažite z oljem, potresite z drobtinami in zložite 1/3 zelja, polovico nadeva, zopet zelje in nadev ter na koncu zopet zelje.
Musako narežite na kocke. Zmešajte jajca s smetano in mlekom ter prelijte musako in na vrh naribajte trdi sir.
Pecite 30 minut na 200 °C.
Sarme – še ena od jedi, ki je nepogrešljiva v hladnih zimskih dnevih, oziroma po prekrokanih decemberskih nočeh.
Tokrat na meniju: slane gratinirane palačinke s piščencem! Odlična ideja za nedeljsko kosilo.
Naj v vašem domu zadiši po morski hrani, kuhani v belem vinu!
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)