Polenta s tofujem in gobami
Okusno tradicionalno slovensko kosilo na malo manj tradicionalen način.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Beljake stepite v sneg ter dodajte kokosovo moko in sladkor. Pecite v tortnem modelu, v ogreti pečici, 20 minut na 170 °C.
Za kremo stepite kokosovo smetano in jo shranite v hladilniku. Čokolado raztopite na sopari, odstavite in dodajte rumenjake. V mlačno maso nazadnje vmešajte še stepeno smetano.
Ko je biskvit ohlajen (modela ne odpirajte), nanj nalijte kremo in vse skupaj postavite v hladilnik za najmanj 4 ure, še bolje pa čez noč.
Vir: vsebrezglutena.si
Okusno tradicionalno slovensko kosilo na malo manj tradicionalen način.
Osvežilna pisana solatka, pri kateri se lahko igramo tudi s svojimi sestavinami – mi smo si zaželeli tako belega, kot rdečeka mladega zelja.
Ali obstaja še slabši občutek, kot zamašen nos? Večno smrkanje, enormna poraba robčkov in občutek, da vse okoli sebe motimo s svojim pihanjem. Tale smoothie vam bo to težavo hitro odpravil!
Naša Barbara ponuja recept za marmelado, ki je polna antioksidantov in železa. Odlična je za vse, ki se borite s slabokrvnostjo (pa še nesramno dobra je)!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)