Muffini z banano in kamutovim kruhom
Muffini so res super sladica, ker jih lahko naredimo res na 1001 način in jih je zelo preprosto narediti. Tokrat vam predstavljamo malce drugačen okus.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
V manjšo skledo vlijemo (rastlinsko) mleko, mu dodamo vanilijev sladkor ter vanj namakamo žemljo toliko časa, da postane čisto mehka, lahko začne celo malce razpadati.
Manjšo keramično posodo (odporno na vročino) premažemo z (rastlinskim) maslom, dodamo namočeno žemljoin pečemo pri 180 °C 30 minut.
Po 30 minutah vzamemo posodo iz pečice, potresemo s sladkorjem in prelijemo z (rastlinsko) smetano. Pri 200 °C pečemo še okoli 15 minut, tako da skorjica nežno porjavi.
Ko je sladica pečena jo lahko prelijemo še z našim najljubšim prelivom (čokolada, razni sirupi, cimet,...)
Muffini so res super sladica, ker jih lahko naredimo res na 1001 način in jih je zelo preprosto narediti. Tokrat vam predstavljamo malce drugačen okus.
Kombinacija jagode in rabarbare, združene v rahlem testu, spečenem do perfekcije… nikoli ne razočara.
Buče so jeseni res na vsakem koraku. Buča tu, buča tam, bučo rad/a tudi v želodčka dam! 🙂 Poglejte, kaj je naša Barbara pripravila tokrat.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)