Pečena jabolka z orehovim nadevom
Sladica naše mladosti, ki nam ob vsakem grižljaju v spomin prikliče babičino kuhinjo in njen nasmejan obraz. 🙂
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Vse sestavine v blenderju ali multipraktiku zdrobimo v prah (pulzni način blendanja).
Parmezan hranimo v steklenem kozarcu.
Sladica naše mladosti, ki nam ob vsakem grižljaju v spomin prikliče babičino kuhinjo in njen nasmejan obraz. 🙂
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Super enostavni polpetki, ki jih lahko pripravite praktično poleg vsake jedi (no, odsvetujemo, da jih postrežete skupaj s sladico).
Poleti je naše najnujnejše opravilo najti popolno senco, popolno knjigo, in tako v miru preživeti popoldne. Da pa boste tudi dovolj hidrirani, vam tu izdamo še recept za popolno poletno osvežitev – bezgova limonada!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)