Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Mandlje namočimo čez noč, zjutraj jih splaknemo in popivnamo s papirnato brisačko.
Pečico segrejemo na 170°C
Pripravimo si dve skledi.
V prvi skledi skupaj zmešamo agavin sirup, ščep sol, olivno olje in osušene mandlje.
V drugi skledi skupaj zmešamo eritritol, ščep soli in mleti cimet. Premešamo in dodamo mandlje, da se kristalčki eritritola lepo povežejo z mandlji.
Pekač obložimo s peki papirjem in nanj stresemo mandlje. Enakomerno jih razporedimo po pekaču. Mandlje pečemo 25 minut. Med peko jih malce premešamo, da se ne zapečejo.
Ko so mandlji pečeni jih vzamemo iz pečice in počakamo, da se ohladijo.
Ko so mandlji hladni jih lahko postrežemo. Če nam jih kaj ostane, jih lahko skranimo v neprodušni posodici.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)