
Šparglji z zeleno in prepeličjimi jajci
Vroče poletje kar kliče po lahkih in osvežilnih obrokih – naš recept šargljev je tako mamljiv, da ga nismo imeli srca zadržati le zase. Pa še ravno pravšnjo dozo vitaminčkov boste dobili!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Nasesekljamo čebulo in česen, ohrovt narežemo na trakove, ostalo narežemo na kocke ali manjše kose - cca 1cm.
Na kokosovi maščobi popražemo čebulo, da postekleni. Dodamo česen, ingver, lupinico limone in čili.
Primešamo curry, kumin in miso pasto. Prilijemo nekaj vode, da se vse lepo poveže.
Preostale sestavine dodamo v lonec, prilijemo preostalo vodo in kokosovo mleko. Vse skupaj kuhamo cca 30 minut.
Postrežemo in dodamo nasesekljan peteršilj.
Vroče poletje kar kliče po lahkih in osvežilnih obrokih – naš recept šargljev je tako mamljiv, da ga nismo imeli srca zadržati le zase. Pa še ravno pravšnjo dozo vitaminčkov boste dobili!
Če je Pika Nogavička lahko vsak dan jedla palačinke, jih lahko tudi mi! Tokrat na meniju: pirine palačinke brez jajc in mleka.
Super enostavni polpetki, ki jih lahko pripravite praktično poleg vsake jedi (no, odsvetujemo, da jih postrežete skupaj s sladico).
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)