Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
V kozici segrejemo kokosovo olje in v njem prepražimo narezan por. Dodamo oprane liste oziroma
vršičke kopriv in pražimo, da se koprive razpustijo. Zalijemo z vodo in zavremo.
V majhni kozici na kokosovem olju pražimo česen, da zadiši. Dodamo proseno moko ali zdrob in naredimo svetlo prežganje ter ga dodamo juhi.
Juho pretlačimo s paličnim mešalnikom in postavimo nazaj na kuhalno površino.
Začinimo z jušno začimbo, muškatnim oreščkom in solimo. Kuhamo še 2 minuti, nato odstavimo ter postrežemo.
NASVET: Tisti, ki radi poskusite divjo hrano, lahko juho okrasite z marjeticami in trobenticami ter jih tudi pojeste.
Po želji lahko juhi dodamo rezance ali katere druge jušne dodatke.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)