Rdeče zelje z listi rdeče pese ob fermentirani piri
Sliši se precej eksotično, ampak vam zagotavljamo, da okusi odlično pašejo skupaj. Super recept za martinovo pojedino!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Posebej zmešamo suhe in mokre sestavine. Nato združimo obe zmesi in dobro premešamo.
Napolnimo silikonske modelčke, ali pa zmes damo na peki papir in v pekač. Pečemo 10 minut na 180°C.
Ko se ohladi narežemo na kocke in hranimo v zaprti posodi.
NASVET: Uporabimo jih lahko kot samostojno malico ali jih nadrobimo in uporabimo kot granolo z jogurtom ali sadjem.
Sliši se precej eksotično, ampak vam zagotavljamo, da okusi odlično pašejo skupaj. Super recept za martinovo pojedino!
Ni važno, ali nas pograbi lakota zjutraj ali zvečer – tile zelenjavni muffini so tako slastni, da jih boste lahko jedli za zajtrk, kosilo in večerjo!
Šparglji, oziroma beluši so res nekaj posebnega, saj prečiščujejo telo (čistijo ledvice, mehur, sečne kanale, kri, črevesje in jetra) in vsebujejo vitamine in minerale kot so fosfor, žveplo, kalcij, magnezij, železo, baker, cink, mangan, jod, vitamin C, B-kompleks, vitamin E in vitamin A. Poskusite jih še v naši piti!
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)