Brezglutenski browniji z orehi
Recept za popolne brezglutenske brownije, ki vam ne bodo vzeli veliko časa, vas bodo pa vsekakor navdušili s svojim okusom! Prepričajte se sami!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Naribamo jabolka, zmešamo jajca, gres in pecilni prašek. Zmes dodamo jabolkam in dobro premešamo. Raztopimo maslo.
V pekač položimo 1 list testa, ga namažemo z maslom in nanj damo drugo plast testa. Na začetek testa damo jabolka in tesno zvijemo v roladko.
Postopek ponavljamo, dokler ne porabimo vseh sestavin. Pred pečenjem srežemo rolice na krajše rolice. Raztopimo margarino in olje ter prelijemo čez štrudel pred vstavljanjem v pečico.
Jabolčno pito pečemo v pečici 30 minut na 250 °C.
Medtem naredimo preliv: sladkor in vodo zavremo, malo kuhamo ter dodamo vanilijev sladkor. Hladen preliv polijemo čez vročo pito.
Recept za popolne brezglutenske brownije, ki vam ne bodo vzeli veliko časa, vas bodo pa vsekakor navdušili s svojim okusom! Prepričajte se sami!
Čokoladni posladek, ki ga ne boste morali nehati jesti. Nam ne verjamete? Kar poskusite sami… ampak zapomnite si, da smo vas opozorili.
Ste vedeli, da kostanj lahko uporabite tudi v sladicah? Ne?! Potem morate pa nujno poskusiti ta recept – postal bo vaša najljubša jesenska sladica.
Brezglutenske palačinke so zelo enostavno pripravljene, hitro prebavljive in zelo okusne – vaš trebušček vam bo v vseh aspektih hvaležen. 🙂
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)