Bananina presna torta s čokolado
Naslov recepta že vse pove – mi lahko dodamo le, da sigurno ne boste pojedli le enega kosa.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
V skledo presejemo polnozrnato kamutovo moko, primešamo cimet, pecilni prašek in sol.
V drugo skledo narežemo banani in ju skupaj z limoninim sokom pretlačimo s paličnim mešalnikom, da se rahlo spenita. Medtem mešanjem počasi dodajamo sončnično olje. Nazadnje vmešamo še lešnikovo (mandljeov) pulpo in lešnikov (ovseno, riževo,…) napitek .
Obe mešanici damo skupaj in dobro premešamo.
Testo vlijemo v modelčke za muffine in pečemo v pečici pri 180°C do zlato rjave barve. Dober tek!
NASVET: postrezite jih skupaj s sladoledom, ne bo vam žal. :)
Naslov recepta že vse pove – mi lahko dodamo le, da sigurno ne boste pojedli le enega kosa.
Kdo pravi, da je pravi kremasti sladoled narejen samo s kravjim mlekom? Mi smo tu, da temu naredimo konec… takoj ko pojemo še eno kepico tega odličnega sladoleda 😉
Priljubljena belgijska sladica/zajtrk z Barbarinim jesenskim pridihom. Brez skrbi, če nimate pekača za vaflje! Barbara pravi, da iz testa lahko naredite tudi ameriške palačinke!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)