Tunin namaz
Hitro, enostavno in nasitno – vse to vas bo pričakalo pri tem grešnem tuninem namazu.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Specite 12 slanih palačink.
Prepražite sezam v suhi ponvi. V večji ponvi prepražite piščančje meso, narezano na čisto majhne, tanke trakove tako, da samo malo porumeni, dodajte sezam, mladi sir in 2 jajci, da se poveže v enotno maso (2-3 minute).
Nadevajte palačinke, jih zvijte in zlagajte v okrogli pekač.
Dobro zmešajte 1 jajce, dodajte jogurt in mleko ter prelijte po palačinkah. Na vrhu naribajte trdi sir. Pecite v ogreti pečici na 200°C približno 30 minut.
Hitro, enostavno in nasitno – vse to vas bo pričakalo pri tem grešnem tuninem namazu.
Musaka je tradicionalna balkansko turška jed, ki je fenomenalnega okusa in dopušča veliko mero individualnosti pri pripravi. Mi smo si jo dovolili pripraviti z zeljem.
Večerja za popolni zmenek ali obletnico, za katero se splača malce dlje ostati v kuhinji.
Sarme – še ena od jedi, ki je nepogrešljiva v hladnih zimskih dnevih, oziroma po prekrokanih decemberskih nočeh.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)