
Juha iz pečene zelenjave z rdečo ajdovo kašo
Juha iz pečene zelenjave z rdečo ajdovo kašo
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Por narežemo na kolute. Olupimo in narežemo krompir. Por in krompir skupaj z jušno kocko kuhamo v 500 ml vode.
Solimo in popramo po okusu. Ko sta krompir in por že razkuhana, lonec odstavimo od ognja. Juho zmiksamo s paličnim mešalnikom, po potrebi še solimo in popramo.
Juha iz pečene zelenjave z rdečo ajdovo kašo
Pastinak je sladka, škrobnata zimska korenovka in je zdrava zamenjava za krompir – je odličen vir vlaknin, vitaminov in hkrati vsebuje malo kalorij.
Okusna in zdrava fižolova juha, s katero boste siti še nekaj ur po obroku.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.