
Juha z lisičkami in krompirjem
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Datlje namočimo v vodi in jih pustimo namočene 30 minut.
Ko jih odcedimo, jih skupaj s kokosom dobro zmeljemo v sekljalniku.
Dobljeni masi dodamo kokosovo maslo in vse skupaj še enkrat dobro zmeljemo, da dobimo lepo gladko maso.
Maso oblikujemo v kroglice, ki jih odlagamo na pekač pokrit s peki papirjem.
Pekač postavimo v hladilnik, da se kroglice strdijo (jaz sem ga pustila čez noč v mrzli shrambi).
Pripravimo čokoladni preliv in kroglice v njem povaljamo.
Na koncu kroglice povaljamo še v kokosu. Dober tek!
OPOZORILO: kroglice hranite na hladnem.
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Razkrivamo vam skrivnosten recept ”molzenja” mandljev za pridobivanje čudovitega mandljevega mleka. 🙂
Paradižnikova omaka je vsestranska omaka, ki jo lahko uporabimo marsikje v kuhinji, saj je osnovna sestavina marsikatere jedi, sploh italijanskih. Vsak kuhar zato nujno potrebuje odličen recept paradižnikove omake, s katero bo lahko navdušil že, ko jo bo samo ponudil s testeninami.
Recept za popolne brezglutenske brownije, ki vam ne bodo vzeli veliko časa, vas bodo pa vsekakor navdušili s svojim okusom! Prepričajte se sami!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)