fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Proseni polpeti

Super enostavni polpetki, ki jih lahko pripravite praktično poleg vsake jedi (no, odsvetujemo, da jih postrežete skupaj s sladico).

Skupni čas1 ura

Sestavine

 200 g prosene kaše
 450 ml vode
 5 žlic prosene moke
 1 žlica čičerikine moke
 1 žlica tofuja
 1 žlica nasesekljanega peteršilja
 Kokosova maščoba

Navodila

1

Proseno kašu kuhamo v vodi 15 minut. Počakamo, da se kaša ohladi.

2

Ohlajeni proseni kaši dodamo čičerikino in proseno moko ter nasesekljan tofu in peteršilj.

3

S pomokano roko oblikujemo manjše polpete. Pečemo jih na kokosovi maščobi, dokler niso zlato zapečeni.

Vir: Bodi Eko

Še več receptov za vas

    Hokaido latte

    V jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot – zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.

    Preberi več

    Juha iz rdeče pese

    Krajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada… zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!

    Preberi več

    Božanska lečina juha

    Da vam bo vaša prebava hvaležna si privoščite krožnik vroče lečine juha – leča je namreč polna lahko prebavljivih beljakovin in vlaknin. Z njo si zato lahko uravnavamo in pospešujemo prebavo – za po vrhu pa je še okusna!

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]