fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Testenine z domačo paradižnikovo omako

Testenine so kraljice italijanske kuhinje in prav je, da znamo pripraviti vsaj eno vrsto testenin, ki nas bodo popeljale na sončno in poletno Sicilijo.

Skupni čas15 min

Sestavine

 500 g (brezglutenskih) testenin
 Sol
 Domača paradižnikova omaka
 1 mozzarella
 4 sveži listki bazilike
 Olivno olje

Navodila

1

V večjo posodo vjlijemo 2 litra vode, dodamo sol in skuhamo testenine po navodilu.

2

Iz kozarčka stresemo omako v večjo kozico in jo zavremo. Mozzarelo narežemo na majhne kockice.

3

Ko so špageti kuhani, jih razporedimo na krožnike, potresemo z mozzarelo in prelijemo z omako. Okrasimo z listkom bazilike in pokapljamo z olivnim oljem.

Jed je tako pripravljena za gurmanski užitek :) dober tek!
Zraven se odlično poda dobra zelena ali kumarična solata.

Priporočamo sestavine

    Slastna paradižnikova omaka

    Paradižnikova omaka je vsestranska omaka, ki jo lahko uporabimo marsikje v kuhinji, saj je osnovna sestavina marsikatere jedi, sploh italijanskih. Vsak kuhar zato nujno potrebuje odličen recept paradižnikove omake, s katero bo lahko navdušil že, ko jo bo samo ponudil s testeninami.

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]