Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Kostanjev tiramisu z višnjami
Ste vedeli, da kostanj lahko uporabite tudi v sladicah? Ne?! Potem morate pa nujno poskusiti ta recept – postal bo vaša najljubša jesenska sladica.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Čičerikino vodo s paličnim mešalnikom stepemo v sneg. Ko je čvrst (ko posodo obrnemo na glavo in sneg ne steče ven), dodamo limonin sok. Postavimo na stran.
V blenderju zblendamo vse ostale sestavine. Obe zmesi nato s kuhovnico previdno vmešaj skupaj. Pomembno je, da to izvedemo res pazljivo in počasi, da iz snega ne izgubimo vseh zračnih mehurčkov.
Naložimo v servirne posodice in čez noč pustimo v hladilniku. Pred serviranjem dekoriramo z naribano temno čokolado.
Ste vedeli, da kostanj lahko uporabite tudi v sladicah? Ne?! Potem morate pa nujno poskusiti ta recept – postal bo vaša najljubša jesenska sladica.
Brezglutenske palačinke so zelo enostavno pripravljene, hitro prebavljive in zelo okusne – vaš trebušček vam bo v vseh aspektih hvaležen. 🙂
Muffini so res super sladica, ker jih lahko naredimo res na 1001 način in jih je zelo preprosto narediti. Tokrat vam predstavljamo malce drugačen okus.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)